VGR nieuw logo

Lid of partnerlid worden van VG Rabobank icoonVG-Rabobank kan op 2 manieren

nieuwe leden

1. De snelle manier. Als je over een e-mailadres beschikt, klik dan op online-registratie; er verschijnt een invulscherm en je volgt de aangegeven procedure. Let er daarbij op dat je het juiste lidmaatschapstype kiest. Daarna word je gevraagd een digitale handtekening onder de machtiging voor de automatische incasso van de contributie te zetten. Dat doe je door 1 cent over te maken via een iDEAL-betaling. Zowel van de onlineregistratie als van de betaling ontvang je een bevestigingsmail. Daarmee kun je je account activeren en meteen inloggen op onze site. Ons secretariaat legt daarna de laatste hand aan de registratie en stuurt je na afloop daarover een mailtje.

nieuwe leden

2. De traditionele manier. Beschik je niet over een e-mailadres, dan kun je gebruik maken van het aanmeldingsformulier; er verschijnt een formulier, je print dat uit en vult het in, ondertekent het en stuurt het (kan zonder postzegel) aan: Secretariaat VG-Rabobank, Antwoordnummer 51046, 3501 VB Utrecht. Je kunt het volledig ingevulde formulier ook gescand toezenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Na ontvangst krijg je een welkomstbrief. Omdat je niet over een e-mailadres beschikt, kun je echter geen gebruik maken van onze website. Beschik je later wel over een e-mailadres, dan kun je dat doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kun je alsnog toegang krijgen tot onze website.

Nog vragen?

Mocht je tegen problemen aanlopen of nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.