Stappenpad

> In het inlogscherm wordt u gevraagd uw e-mailadres en wachtwoord in te geven.

> Het e-mailadres is het e-mailadres waarop u de berichten van de VG-Rabobank ontvangt. Met dát e-mailadres bent u namelijk bij de VG-Rabobank geregistreerd.

> Als u over het wachtwoord beschikt, vul dan nu uw e-mailadres en dat wachtwoord in, zet een vinkje bij 'Onthoud mij' en klik op 'inloggen'. Daarmee wordt de basis gelegd dat uw VGR-berichten rechtstreeks naar het goede artikel leiden.

> Natuurlijk kunt u later het wachtwoord wijzigen in een door uzelf gekozen wachtwoord. Dat kan met de knop 'Mijn gegevens' in de grijze balk op de homepage. 

> Als u klaar bent op de site, klik dan niet op 'uitloggen' maar sluit tabblad en/of browser af.

> Als u geen wachtwoord heeft (of u bent uw wachtwoord kwijt of vergeten) of het bovenstaande stappenpad werkt voor u niet, stuur dan een e-mail aan de webmaster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vergeet daarbij niet op te geven: uw naam, adres en woonplaats.

> Na succesvol inloggen zijn alle items op deze website vanuit de homepage toegankelijk via het oranje menu aan de bovenzijde. Voor een korte 'rondleiding', klik hier

Videoinstructies voor veel gestelde vragen

> Inloggen met e-mailadres en wachtwoord:  klik hier 

> Wijzigen van uw gegevens (wachtwoord, naw- of iban-gegevens, e-mailadres): klik hier

> Snelkoppeling op uw bureaublad naar de VG-Rabobank site: klik hier

> Rondleiding over de site: klik hier

> Gebruik van de zoekfunctie: klik hier

> Instellen VGR berichten: klik hier

 

Tip 

Komt u er met deze aanwijzingen toch niet uit en bent u lid van Seniorweb ? Dan kunt u gebruik maken van hun PC Hulp, zowel via telefoon, via email als aan huis. Voor meer informatie, klik hier