Stappenplan

> In het inlogscherm wordt je gevraagd je e-mailadres en wachtwoord in te geven.

> Het e-mailadres is het e-mailadres waarop je de berichten van de VG-Rabobank ontvangt. Met dát e-mailadres ben je namelijk bij de VG-Rabobank geregistreerd.

> Als je over het wachtwoord beschikt, vul dan nu je e-mailadres en dat wachtwoord in, zet een vinkje bij 'Onthoud mij' en klik op 'inloggen'. Daarmee wordt de basis gelegd dat je VGR-berichten rechtstreeks naar het goede artikel leiden.

> Natuurlijk kun je later het wachtwoord wijzigen in een door jezelf gekozen wachtwoord. Dat kan met de knop 'Mijn gegevens' in de grijze balk op de homepage. 

> Als je klaar bent op de site, klik dan niet op 'uitloggen' maar sluit tabblad en/of browser af.

> Heb je een wachtwoord maar lukt het inloggen toch niet, probeer dan een andere browser bijvoorbeeld Chrome of Firefox. Met deze browsers wordt deze website getest. Bovendien zijn deze browsers  voor ieder platform (Windows, Apple en Android) beschikbaar.

> Als je geen wachtwoord hebt (of je bent je wachtwoord kwijt of vergeten) of het bovenstaande stappenpad werkt voor jou niet, stuur dan een e-mail aan de webmaster (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Vergeet daarbij niet op te geven: je naam, adres en woonplaats.

Tip 

Kom je er met deze aanwijzingen toch niet uit en ben je lid van Seniorweb ? Dan kun je gebruik maken van hun PC Hulp, zowel via telefoon, via email als aan huis. Voor meer informatie, klik hier