Welkom bij VGR nieuw logo

VG Rabobank icoonHet lidmaatschap van VG-Rabobank staat open voor iedereen die ooit bij de Rabobank heeft gewerkt en daar pensioenrechten heeft opgebouwd.

VG Rabobank icoonDe contributie voor het reguliere lidmaatschap bedraagt momenteel € 25,00 per jaar. Het eerste jaar is het lidmaatschap gratis.

VG Rabobank icoonHet partnerlidmaatschap kan alleen worden aangevraagd als je zelf bij de Rabobank gewerkt hebt en pensioenrechten hebt opgebouwd en je partner (woont op hetzelfde postcode/huisnummer) al regulier lid van de VG-Rabobank is. Het partnerlidmaatschap is geheel gratis.

Bekijk de tabs in de oranje menubalk hierboven en  aanmelden word VGR-lid!

Ben je voormalig medewerker van de Rabobank en wil je nog geen lid worden maar wel alvast je e-mailadres aan ons doorgeven, zodat we later contact met je kunnen opnemen? Klik hier

 

Uitroepteken icon Let op: je bent wellicht nog niet ingelogd

> Ben je al lid, vul dan bovenin je e-mailadres en wachtwoord in, zet een vinkje en klik op 'Inloggen'. Lukt het je niet in te loggen, bekijk dan de tab 'Werking website' hieronder in de blauwe balk. Lukt het dan nog niet, e-mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

> Ben je nog geen lid, meld je eerst aan via bovenstaande tab 'Word VGR-lid'