Welkom bij VG Rabobank icoonVG-Rabobank ...

lidmaatschapHet lidmaatschap van VG Rabobank icoonVG-Rabobank heeft voordelen

  • VG-Rabobank vertegenwoordigt iedereen die recht heeft op een pensioen van Rabobank en die daar niet meer werkt (zogeheten slapers èn gepensioneerden). Dat zijn in totaal meer dan 70.000 mensen.
  • VG-Rabobank organiseert inhoudelijk interessante én gezellige activiteiten, landelijk en regionaal. Je komt er boeiende mensen tegen.
  • VG-Rabobank levert een bijdrage aan het welbevinden en de vitaliteit van leden. 
     

Er zijn op dit moment 20 regionale afdelingen. Daarvan zit er altijd wel eentje dicht bij je in de buurt. En er is een landelijk bestuur. Dit wordt bijgestaan door drie commissies.

  • De commissie Pensioenen vertegenwoordigt bij Rabobank en het Rabobank Pensioenfonds iedereen die bij Rabobank gewerkt heeft en recht heeft op een Rabobankpensioen. Je kunt de commissie zien als een soort van consumentenbond voor leden.
  • De commissie Zorg, Welzijn en Wonen vertegenwoordigt de belangen van leden bij het afsluiten van collectieve verzekeringscontracten, informeert leden over zorg, welzijn en wonen en organiseert de Golfdag, de Vitaliteitsdag en reizen en dagtrips.
  • De commissie Communicatie zorgt ervoor dat leden actuele informatie krijgen via de website, organiseert webinars en geeft een eigentijds ledenblad uit: RaboBand.

De regionale afdelingen – elk met een eigen bestuur – organiseren eveneens informatieve bijeenkomsten en evenementen waar oud-collega’s elkaar ontmoeten en spreken.  

Bekijk de tabs in de oranje menubalk hierboven en aanmeldenword VGR-lid!
Wil jij nog geen lid worden, maar wel alvast je e-mailadres aan ons doorgeven, zodat we later contact met je kunnen opnemen? Klik hier