(Aspirant-)lid worden

nieuwe leden


(Aspirant-)lid worden van de VG-Rabobank kan via deze website en wel op 2 manieren

 
1. Als u over een e-mailadres beschikt, klik dan op online-registratie; er verschijnt een invulscherm en u volgt de aangegeven procedure. Uw aanmelding wordt dan door het systeem automatisch bevestigd. Daarbij ontvangt u ook een machtigingsformulier.
U wordt verzocht het machtigingsformulier van een datum te voorzien, te ondertekenen en op te sturen aan: Secretariaat VG-Rabobank, Antwoordnummer 51046, 3501 VB Utrecht.
Na ontvangst en verwerking van het machtigingsformulier krijgt u een welkomstbrief en kunt u ook inloggen op deze site.
 
2. Beschikt u niet over een e-mailadres, dan kunt u gebruik maken van het aanmeldingsformulier; er verschijnt een formulier, u print dat uit en vult het in, ondertekent het en stuurt het (kan zonder postzegel) aan: Secretariaat VG-Rabobank, Antwoordnummer 51046, 3501 VB Utrecht. U kunt het volledig ingevulde formulier ook gescand toezenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . 
Na ontvangst krijgt u een welkomstbrief. Omdat u niet over een e-mailadres beschikt, kunt u echter geen gebruik maken van onze website.
Beschikt u later wel over een e-mailadres, dan kunt u dat doorgeven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kunt u alsnog toegang krijgen tot deze website.
 

Nog vragen?

Mocht u tegen problemen aanlopen of nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.