vg-rabobank-logo

Voordelen lidmaatschap

lidmaatschap
Het lidmaatschap van VG-Rabobank heeft een aantal voordelen
  • VG-Rabobank vertegenwoordigt iedereen die recht heeft op een pensioen van Rabobank en die daar niet meer werkt (zogeheten slapers èn gepensioneerden). Dat zijn in totaal meer dan 70.000 mensen.
  • VG-Rabobank organiseert inhoudelijk interessante én gezellige activiteiten, landelijk en regionaal. Je komt er boeiende mensen tegen.
  • VG-Rabobank levert een bijdrage aan het welbevinden en de vitaliteit van leden. 

Organisatie

Er zijn op dit moment 20 regionale afdelingen. Daarvan zit er altijd wel eentje dicht bij je in de buurt. En er is een landelijk bestuur. Dit wordt bijgestaan door drie commissies.

  • De commissie Pensioenen vertegenwoordigt bij Rabobank en het Rabobank Pensioenfonds iedereen die bij Rabobank gewerkt heeft en recht heeft op een Rabobankpensioen. Je kunt de commissie zien als een soort van consumentenbond voor leden.
  • De commissie Zorg, Welzijn en Wonen vertegenwoordigt de belangen van leden bij het afsluiten van collectieve verzekeringscontracten, informeert leden over zorg, welzijn en wonen en organiseert de Golfdag, de Vitaliteitsdag en reizen en dagtrips.
  • De commissie Communicatie zorgt ervoor dat leden actuele informatie krijgen via de website, organiseert webinars en geeft een eigentijds ledenblad uit: RaboBand.

De regionale afdelingen – elk met een eigen bestuur – organiseren eveneens informatieve bijeenkomsten en evenementen waar oud-collega’s elkaar ontmoeten en spreken. 

Vrijblijvend kennismaken

aanmeldenAls je dat wilt, kun je zes maanden lang gratis aspirant-lid worden. Dan ontvang je ons blad RaboBand en kun je gebruik maken van de website. Na een halfjaar maak je de keuze om wel of niet lid te worden van onze vereniging. De kosten van een lidmaatschap bedragen €25,00 per jaar. Blijf je na de kennismakingsperiode lid, dan betaal je tot het einde van het jaar een pro-rata-deel.

Natuurlijk kun je ook direct lid worden. Gebruik de rode knop hiernaast om lid te worden. De keuze om óf lid te worden óf aspirant-lid, geef je aan bij ‘lidmaatschapstype’.